Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 27,28 - 3 - 14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 27,28 - 3 - 14

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

Για την προγραμματισμένη διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή  του 6ου Γυμνασίου Λαμίας στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος και του θεατρικού εργαστηρίου, στην  Αθήνα στις 27 και 28/3/14, ζητήθηκαν μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΔΕ Φθιώτιδας προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία. Για την αξιολόγηση των τριών προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων οι οποίες υποβλήθηκαν και οι οποίες βρίσκονται στο αρχείο του σχολείου μας, συγκροτήθηκε επιτροπή με την αριθμ 11-24/02/2014 πράξη της Διευθύντριας. Στην επιτροπή συμμετείχαν οι:

 

  1. Η Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, κ. Κουτσονίκα Ανδρονίκη
  2. Κουραβάνας Κων/νος, υπ/ντης
  3. Σβαρνιά Παναγιώτα, Τσιότρα Ξανθή  Εκπρόσωποι του συλλόγου διδασκόντων
  4. Φούντας Π. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
  5. Τσερπέλη Ελπιδοφόρο  Εκπρόσωπος των μαθητών

 

Η παραπάνω επιτροπή μετά από αξιολόγηση των προσφορών, επέλεξε την οικονομική προσφορά του γραφείου Γεν. Τουρισμού Γρ.Ραφτόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. λόγω του ότι αυτή είναι οικονομικότερη και συγχρόνως εκπληρεί όλους τους όρους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του ταξιδιωτικού γραφείου  Γρ.Ραφτόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. και του 6ου Γυμνασίου Λαμίας αφού παρέλθει το κατά το νόμο χρονικό διάστημα των δύο ημερών από την σύνταξη του πρακτικού.

 

Σύμφωνα με τη σύμβαση αυτή το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί στο ταξιδιωτικό γραφείο για την μετακίνηση των μαθητών ανέρχεται στο ποσό των  42? ανά μαθητή. Η επιβάρυνση ανά μαθητή θα είναι 42 Ευρώ. Το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ και παρέχει ασφάλιση αστικής ευθύνης διοργανωτή αλλά και πρόσθετη ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην Εθνική Ασφαλιστική.

 

Γι΄ αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

 Δ/ντρια του 6ου Γυμνασίου Λαμίας     

Κουτσονίκα Ανδρονίκη

 

Κουραβάνας Κων/νος, Υπ/ντης

Σβαρνιά Παναγιώτα, Τσιότρα Ξανθή 

Φούντας Πάρης.

Τσερπέλη Ελπιδοφόρος  

 

      ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ_1      ΠΡΟΣΦΟΡΑ_2        ΠΡΟΣΦΟΡΑ_3