Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΡΙΝΟΥ" ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΡΙΝΟΥ" ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ"

100 1

Την Παρασκευή 4  Απριλίου 2014  πραγματοποήθηκε εκδήλωση για την εκπαιδευτική ιστορία του "Πέτρινου" Γυμνασίου, σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο. Η εκδήλωση που οργάνωσε το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας, σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

1002

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, οι  βουλευτές του νομού μας κ. Μακρή-Θεοδώρου,  κ. Κουτσογιαννακόπουλος, κ. Κυριακάκης, ο δήμαρχος του Δήμου μας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, παλιοί απόφοιτοι του "Πέτρινου"  και πολλοί πολίτες της περιοχής.

100 4

Στην ομιλία της η διευθύντρια του σχολείου κ.Κουτσονίκα Ανδρονίκη προλόγησε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τον κεντρικό ομιλητή της βραδιάς τον κριτικό θεάτρου και επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κ. Κώστα Γεωργουσόπουλο

100 3

Με τον μεστό του λόγο ο κ. Γεωργουσόπουλος καθήλωσε το κοινό που τον παρακολουθούσε.

100 5

Την σκυτάλη παρέλαβε ο απόφοιτος επίσης του "Πέτρινου", ο γνωστός ερμηνευτής κ. Κώστας Σμοκοβίτης που ενθουσίασε το κοινό της βραδιάς, με τις μοναδικές του ερμηνείες. Τον κ. Σμοκοβίτη συνόδευε η μαθητική χορωδία του σχολείου μας, την οποία δίδαξε η καθηγήτρια μουσικής κ. Τσιτσοπούλου Αναστασία.

100 6

Τον κ. Κώστα Σμοκοβίτη πλαισίωνε  εξαμελής ορχήστρα

100 8

Την εκδήλωση κάλυψαν και μετέδωσαν αρκετά τοπικά κανάλια και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κάνοντας εκτενή αναφορά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με αναμνήσεις του "Πέτρινου" που ψηφιοποίησε και παρουσίασε η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Ζαρίκα Αλεξάνδρα.

Δείτε το σχετικό υλικό εδώ

Δείτε την αφίσα καθώς και την πρόσκληση της εκδήλωσης.